Minimässa

På Lyckoruset är det meningen att vi ska kunna ge deltagarna så många bra upplevelser som möjligt så därför bjuder vi in både föreningar och företag. Minimässan är på vårt evenemangstorg utanför entrén till Mora Parkens huvudbyggnad.

Här nedanför kommer vi att fylla på med utställare så snart de är bokade och klara.
Representerar du ett företag eller en förening och är intresserad av att boka monter så skriv till oss på info@lyckoruset.com

Vi Omsorg

Vi Omsorg är assistansbolaget med hjärtat i Dalarna. Med kontor i Mora och Borlänge har man nära till alla sina kunder. Företaget har funnits i 25 år och är ett av de absolut största aktörerna inom personlig assistans i regionen. Man lägger stor vikt på gemenskap och aktiviteter både när det gäller kunder och medarbetare. Företaget är också initiativtagare till Lyckoruset.

Vi Omsorg i Sverige AB
Tel 010-207 16 50

Box 21
792 21 Mora

info@viomsorg.se
www.viomsorg.se

Hjälpmedelsexperten

Hjälpmedelsexperten är en leverantör och distributör av tekniska hjälpmedel för personer med funktionshinder i hela Sverige. De erbjuder tekniska hjälpmedel som hjälper människor att ta sig upp och fram.

Med många års erfarenhet och kompetens kan de ge den optimala lösningen för varje användare.

Hjälpmedelsexperten

070-697 77 58

Ljusdal 5

791 93 Falun

lars@hjalpmedelsexperten.se

www.hjalpmedelsexperten.se

Dalaidrotten

Dalarnas Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Dalarna. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott. Träffa oss på Lyckoruset så berättar vi mer!

Dalarnas Idrottsförbund

Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

dif@dalaidrotten.se

www.dalaidrotten.se