Minimässa

På Lyckoruset är det meningen att vi ska kunna ge deltagarna så många bra upplevelser som möjligt så därför bjuder vi in både föreningar och företag. Minimässan är på vårt evenemangstorg utanför entrén till Mora Parkens huvudbyggnad.

Här nedanför kommer vi att fylla på med utställare så snart de är bokade och klara.
Representerar du ett företag eller en förening och är intresserad av att boka monter så skriv till oss på info@lyckoruset.com

Vi Omsorg

Vi Omsorg är assistansbolaget med hjärtat i Dalarna. Med kontor i Mora och Borlänge har man nära till alla sina kunder. Företaget har funnits i 25 år och är en av de absolut största aktörerna inom personlig assistans i regionen. Man lägger stor vikt på gemenskap och aktiviteter både när det gäller kunder och medarbetare. Företaget är också initiativtagare till Lyckoruset.

Vi Omsorg i Sverige AB
Tel 010-207 16 50

Box 21
792 21 Mora

info@viomsorg.se
www.viomsorg.se

Karma Bowling & Event

Karma Bowling och Event driver bowlinghallen i Mora.

Öppet Mån-Tors 11-21
Fre 11-22
Lör 12-22
Sön 12-18
Parkvägen 1, 79237 Mora, Sweden.

Faster Forward

Faster Forward är den digitala plattformen som erbjuder människor med funktionsnedsättning och deras anhöriga och vänner en mer aktiv och upplevelserik vardag.
”Vi banar väg, utmanar gränser, och ger plats åt drömmar”.
I vår app samlar vi aktiviteter och rekommendationer på ett och samma ställe, så att du enkelt ska kunna hitta rätt upplevelse för just dig. Du hittar även digital inspiration, träning och hälsa, erbjudanden, och mycket mera. Genom vår plattform vill vi ge dig chansen att utmana dina gränser och ge plats åt dina drömmar!
Ladda ner vår app och använd referenskoden: FFW21-23LiG!

Träffa oss på Lyckoruset så berättar vi mer!

Faster Forward

Christian Hedberg
christian@fasterforward.se
www.fasterforward.se
070-7473425

Dalaidrotten

Dalarnas Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Dalarna. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott. Träffa oss på Lyckoruset så berättar vi mer!

Dalarnas Idrottsförbund

Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

dif@dalaidrotten.se

www.dalaidrotten.se

Den långa vandringen

Kom och träffa oss som har dragit igång “Den långa vandringen”, en 8 dygn lång friluftsvandring de 9 milen längs Vasaloppsarenans cykelled för vandrare med funktionsvariationer. Från Berga by till Vasaloppsportalen i Mora. Syftet är att uppmärksamma friluftsliv för personer med funktionsvariationer och lyfta fram betydelsen av att förbättra tillgängligheten till natur och friluftsområden i Sverige. Samt att samtidigt få oss själva en rejäl portion frisk luft och kondition under en uppfriskande sommarvecka!

Vill du veta mer så hittar du oss på www.denlangavandringen.se

Zoomability

Zoomability kommer till Lyckoruset och visar Zoom Uphill 4WD som är ett terränggående elfordon för rullstolsburna.

www.zoomability.se